Skip to content
Sep 30 / Mircea Scarlatescu

Flori deasupra Bucurestiului

Pe 18 Septembrie echipa Nunta.123Flori.ro a avut placerea ca printre mai multe evenimente din Bucuresti sa realizeze si florile de nunta pentru o petrecere desfasurata la Hotelul Intercontinental Bucuresti – Sala Fortuna (etajul 21).
Istoria florilor acestei nunti incepe pe 18 August cand un email primit la [email protected] cu o cerere de oferta a intrat in sistemul de procesareal 123Flori.ro. Clienta noastra a solicitat lumanari de nunta, buchete de mireasa si nasa, bratari si cocarde dar si servicii conmplete de decorarea a salii. Pornind de la lumanari cu orhidee verde si pana la aranjamente de masa cu orhidee mocara, dupa multe emailuri si doua intalniri dintre care una la locatie impreuna cu reprezentantii Intercontinental am ajuns cu totii la un numitor comun pentru aceasta colaborare.

Inca de la inceput fetele noastre au realizat doua mostre pentru aranjamentele de masa, una bazata pe amaryllis (inspirata din oferta noastra de pe site) si alta pe baza de orhidee mocara (similar cu acest produs, din oferta noastra) foarte potrivit cu elementele elegante si moderne ale designului salii Fortuna, iar impreuna cu mireasa am stabilit ca aranjament de masa final o versiune modificata a “tubului” cu orhidee, dar cu un vas mai inalt (45 de cm fata de 30 considerati initial).
Comanda devenind ferma s-au realizat aprovizionarile de stoc pentru acest eveniment, finalizate la data de 17 Septembrie iar realizarea aranjamentelor a avut loc in aceeasi data, cu transportul la locatia Intercontinental in dupa-amiaza zilei de 18.

Rezultatul muncii de peste o luna?
“Livrarea dvs a fost foarte ok, multumim. Nici la inter nu am avut probleme si pana acum n-am primit nici comentarii negative din partea invitatiilor.”

Concluzii:

  • Va invitam ca, orice florarie veti alege, sa lucrati pe baza de contract clar si cu toti termenii stipulati. Pentru detalii despre ce ar trebui sa contina acest contract, va stam la dispozitie, si nu uitati sa cereti factura fiscala pentru toate serviciile!
  • Alegeti impreuna cu designerii florali cele mai bune solutii pentru aranjamentele florale. Majoritatea organizatorilor de nunti va ofera degustari si probe ale materialelor de nunta, la fel facem si noi cu florile astfel incat sa vedeti din timp ce se potriveste si ce nu in decorul salii (inclusiv cu tacamurile mesei)
  • Cu doar 2 ore inainte de eveniment am aflat ca trebuie realizate mai multe aranjamente decat cele contractate. Evident am realizat pe loc mai multe aranjamente de masa, avand flori si vase pentru backup. Va recomandam sa lucrati cu florarii experimentate care au trecut prin organizari de evenimente mari;)

Ultimele pregatiri precum si cateva poze cu sala decorata le aveti putin mai jos, va asteptam cu feedback iar Nunta.123Flori.ro va sta la dispozitie pentru a va decora nunta!

One Comment

Leave a comment
  1. Anamaria / Sep 30 2010

    Felicitari! Absolut superb!

Leave a comment