Skip to content

Calitatea 123Flori

La 123Flori.ro ne mandrim cu florile de calitate pe care le importam si aranjamentele florale pe care le realizam si vi le livram. Suntem membri fondatori ARMO iar site-ul 123Flori.ro respecta toate prevederile Codului de Bune Practici ARMO, cod ce asigura calitatea la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste standardele comertului online in Romania.
Aveti toate motivele sa aveti incredere in calitatea 123Flori si sa comandati florile preferate prin floraria online 123Flori, noi nu facem altceva decat sa enumeram cateva dintre cele mai importante avantaje de care beneficiati:

  1. Oferta completa si variata

    Stim ca iti doresti mai mult decat cele 2-3 buchete de la coltul strazii si mai ales iti doresti sa le poti comanda oricand fara efort. Suntem aici pentru tine cu o oferta completa de buchete si aranjamente pentru toate ocaziile si toate bugetele.

  2. Flori de calitate

    Vrei sa ai siguranta ca florile pe care le cumperi nu sunt pe punctul de a se usca. Cu spatii de depozitare profesionale si atelier de productie cu toate dotarile, la 123Flori iti asiguram calitatea pe care ti-o doresti realizand buchete din flori verificate calitativ si doar din surse de incredere.

  3. Florari dedicati

    La 123Flori nu iti “pasam” comanda catre o alta florarie. Toate comenzile sunt realizate de catre echipa proprie de florari cu ani de experienta in spate ce colaboreaza strans cu serviciul de suport clienti astfel incat toate cerintele tale sa fie indeplinite. Atentia la detalii ne caracterizeaza

  4. Livrare gratuita in Bucuresti

    Livram cu masini si curieri proprii in Bucuresti, fara taxa de transport. Iti asiguram livrari la orele dorite chiar si in afara orelor standard atunci cand este cazul si ne anunti din timp. Poate ne-ai vazut deja in trafic cu comenzile altor clienti ca tine…

  5. Felicitare gratuita, vaze incluse in livrari, SMS-uri de confirmare gratuite

    Orice livrare beneficiaza de o felicitare personalizata pe care inscriptionam mesajul dorit. Orice produs ce contine vaza in prezentare se livreaza asa, intr-o vaza de sticla iar orice livrarile sunt confirmate prin SMS, un serviciu gratuit oferit de 123Flori.ro!

  6. Preturi corecte

    Nu va trebui sa ne rogi pentru un bon fiscal sau o factura. Asiguram toate elementele fiscale legale pentru inregistrarea corecta a cheltuielilor tale. Lucram legal, platim taxe si ne mandrim cu asta pentru ca doar asa putem avea clienti fideli care au incredere totala in noi.

  7. Metode de plata variate

    La noi poti plati cu cardul de debit / credit sau prin PayPal folosind PayU, cel mai mare procesator din Romania, cash la orice oficiu BRD sau OP din orice banca. La cerere, ne putem deplasa la tine pentru a prelua comanda si banii inainte de livrare. Daca devi client fidel, suntem flexibili in ceea ce priveste termenele si metodele de plata…

  8. Garantia oferita de Asociatia Romana a Magazinelor Online si a Codului de Bune Practici

    Codul de Bune Practici pentru Comertul Online din Romania asigura ca magazinele inscrise in Asociatia Romana a Magazinelor Online respecta standardele de calitate a serviciilor oferite si a produselor pe care le comercializeaza. Codul asigura de asemenea si ca beneficiati de toate drepturile stipulate de lege referitor la contractele la distanta!
    123Flori.ro respecta in intregime Codul de Bune Practici ceea ce va asigura calitatea serviciilor de care beneficiati atunci cand decideti sa cumparati flori de la noi!

Leave a comment