Skip to content

Plata florilor cu cardul

123Flori.ro a ales ePayment ca furnizor de servicii de plata online, ePayment fiind unul dintre liderii acestei piete.

Metoda de plata reprezinta ultimul pas al plasarii comenzii pentru un buchet de flori online, desigur dupa completarea adresei de livrare si a datelor referitoare la destinatar in formularul de comanda 123flori.ro

Plata prin intermediul cardului, fie de credit sau de debit, este cea mai comoda modalitate. Nu se percep comisioane suplimentare si este in acelasi timp si cea mai rapida metoda de plata. Prin completarea unui formular online securizat, suma aferenta comenzii este retinuta de pe cardul dumneavoastra automat, fiind transferata in contul 123Flori dupa livrarea comenzii. Asta inseamna ca pentru a autoriza plata, nu trebuie decat sa introduceti numarul de card, data expirarii, tipul cardului si codul din 3 cifre imprimat pe verso-ul cardului (CVV2/CVC2), verificand totodata in ecranul de plata datele comenzii.
Plata online prin card este realizata prin sistemul 3D Secure, aprobat de Visa si Mastercard, datele cardului dumneavoastra nefiind stocate pe serverele siteu-urilor respective.

Prin simplitatea si regulile ei plata prin card online protejeaza consumatorii si diminueaza riscurile asumate, aceasta implementare asigurand premisele necesare pentru dezvoltarea comertului electronic in Romania.

Leave a comment