Skip to content
Apr 7 / Mircea Scarlatescu

Cum stau nora si soacra la aceeasi masa?

Raspunsul este cu putina rabdare.
Si cu multa rabdare din partea voastra.

Toti cei care ati trecut prin organizarea unui eveniment cu peste 10 invitati, fie ca a fost nunta, botez sau conferinta ati avut de-a face cu multe detalii, dar pe departe cel mai greu de rezolvat a fost asezarea la mese. Dintr-o multitudine de motive este extrem de greu sa asezi la mese tineri, varstnici, bunici, nepoti, matusi, unchi care fie nu se inteleg, fie nu se cunosc, fie nu dau bine la masa de la intrare :))

Pentru ca pentru restul de detalii organizatorice avem fiecare dintre noi inventate tot felul de sisteme (de la o hartie pana la complicate Exceluri), si pentru ca din discutiile noastre cu clientii asezarea la mese ramane un segment inca neacoperit online la un nivel multumitor, ne-am gandit ca odata cu Nunta.123Flori.ro sa va oferim si o aplicatie prin care puteti nu numai sa realizati liste, ci sa vizualizati locatia si sa asezati mesele asa cum va doriti.

  • Incepeti prin a va aseza mesele in sala, puteti chiar sa dati fiecarei mese cate o denumire pentru a retine mai usor “ce si cum”. Asezati mesele in ordinea dorita si in pozitia dorita
  • Folosind controalele aplicatiei, generati lista de invitati si asezati-i la fiecare masa dupa preferinte si locuri disponibile. Pentru fiecare masa veti avea disponibile numarul de locuri ocupate la mese astfel incat nora sa nu stea in bratele soacrei, totusi 😉
  • Odata toti invitatii asezati, va puteti trimite pe email configuratia (veti primi un link permanent valabil, datele va sunt pastrate), o puteti printa sau puteti exporta fisierul pentru o prelucrare ulterioara.

Cat costa? Nimic :). Nu vrem de la voi decat sa folositi aplicatia, sa ne spuneti ce va place, ce mai are nevoie, sa o dati mai departe si sa va rezolvati “problema” cu ea.
Detalii si aici impreuna cu oferta complete de aranjamente florale de nunta de la 123Flori.ro!



5 Comments

Leave a comment
  1. Ioana (Abe) / Apr 7 2010

    Super tare! Numai ca, offfff ati venit cu aproape un an mai tarziu! :) Dar voi recomanda aplicatia!

  2. Mircea Scarlatescu / Apr 7 2010

    @Ioana (Abe): ce sa facem, mai bine mai tarziu decat niciodata. Daca tot zici ca un an prea tarziu… poze cu florile, ceva ;)?

  3. Ioana / Apr 11 2010

    Eu nu pot deschide aplicatia, stie cineva de ce?
    Ms

  4. Mircea Scarlatescu / Apr 11 2010

    @Ioana: ce browser si ce sistem de operare folosesti?

Trackbacks and Pingbacks

  1. Tweets that mention Cum stau nora si soacra la aceeasi masa? » Blogul 123Flori.ro -- Topsy.com

Leave a comment