Skip to content
Feb 24 / Mircea Scarlatescu

Alexis Bonte si Alexandre Almajeanu devin actionari www.FloriLaBucuresti.ro

Bucuresti – 24 Februarie 2009
La peste doi ani de la lansarea oficiala, Compania FitYourBusiness Romania anunta intrarea in structura actionariatului FloriLaBucuresti.ro a doi investitori importanti in mediul online international: Alexandre Almajeanu si Alexis Bonte.

Magazinul online FloriLaBucuresti.ro devine primul parteneriat intre echipa FYB si investitori cu mare experienta in domeniul online international. Alexandre Almajeanu si Alexis Bonte vor aduce experienta lor in strategia de viitor a FloriLaBucuresti.ro, urmand ca zona executiva sa ramana in continuare in sarcina echipei existente.

Aportul financiar adus de cei doi noi parteneri precum si structura actionariatului pentru noua companie creata vor ramane confidentiale pentru moment, acestea nu sunt nici macar cele mai importante detalii ale tranzatiei, cel mai important aspect pentru noi a fost valoarea adaugata pe care aceasta tranzactie ne-o ofera. Sa ai alaturi un investitor cu experienta si viziune este mereu un privilegiu si un avantaj pentru un antreprenor, sa-i ai pe Alex si Alexis in acelasi timp este cu adevarat o ocazie unica. Alaturi de ei avem un plan de dezvoltare care ne va ajuta sa ne atingem obiectivele mult mai repede decat pana acum si cu eficienta sporita.
Sunt convins ca acest parteneriat va deveni un etalon al online-ului romanesc in cativa ani
“, declara Mircea Scarlatescu, Manager al FloriLaBucuresti.ro si Cofondator FYB Romania.

Diferentele dintre segmentele de eCommerce din Romania si majoritatea tarilor membre UE sau Statele Unite sunt enorme, aparand insa si oportunitati deosebite de investitii si dezvoltare. Vanzarea de flori aduce avantaje interesante clientilor magazinelor online, mai ales intr-un oras in care traficul si aglomeratia devin o problema din ce in ce mai mare.
Felul in care echipa FloriLaBucuresti.ro a dezvoltat afacerea timp de 2 ani si capacitatea lor in a aduce valoare adaugata clientilor m-a impresionat si m-a convins sa ma alatur aventurii. Acum, ca tot ne apropiem de Martisor, vrem sa oferim tuturor barbatilor sansa de a face o surpriza placuta reprezentantelor sexului frumos din Bucuresti
“, a mentionat Alexandre Almajeanu.

Sunt incantat sa investesc impreuna cu prietenul meu Alex in FloriLaBucuresti.ro. Cand l-am intalnit pe Mircea Scarlatescu am fost impresionat de focus-ul echipei lui si de modul in care a inteles sa dezvolte un start-up online. Zona eCommerce in Romania este inca la inceput, dar consider ca exista potential foarte mare de crestere. Florile sunt un produs ideal pentru vanzarea online, iar acum nu mai am nici o scuza pentru a nu-i trimite flori sotiei mele in fiecare saptamana :) “, a remarcat si Alexis Bonte

Despre FloriLaBucuresti.ro
Floraria online FloriLaBucuresti.ro comercializeaza buchete de flori si aranjamente florale dedicate tuturor ocaziilor, oferind livrare gratuita in zona Bucuresti si imprejurimi, precum si servicii de consultanta in domeniul designului floral pentru evenimente. Cu o experienta de peste 2 ani pe acest segment de piata, FloriLaBucuresti.ro s-a detasat de concurenta prin serviciile de calitate oferite si gama de produse variate.

Despre Alexandre Almajeanu
Alexandre are 36 de ani. Nascut in Romania, traieste in Franta de la varsta de 10 ani. Experienta lui antreprenoriala include lansarea in anul 2000 a site-ului VoyagerMoinsCher.com, care devine liderul in Franta pe comparatoare de oferte turistice. In 2007, site-ul este vandut catre PriceMinister.com, liderul segmentului de classifieds. De atunci, Almajeanu este un business angel activ in companii din Romania (metropotam.ro, urbee.ro, invita.ro), Olanda (myngle.com), China (yangjiu.com), Franta (silentale.com). De asemenea, Almajeanu preda stiinte antreprenoriale la Sciences Po Paris. Mai multe despre Alexandre pe www.almajeanu.org.

Despre Alexis Bonte
Alexis Bonte este un antreprenor cu o experienta de 10 ani in e-commerce. In prezent, este CEO of eRepublik.com, board member in diverse companii precum Centrofarm, GeneralCom, Farmacia y Salud, Fitnesskit.com si Tevin Solutions, precum si www.Trilulilu.ro. Mai multe informatii despre Alexis Bonte puteti gasi la www.linkedin.com/in/alexisbonte

Leave a comment