Skip to content
Jan 23 / Mircea Scarlatescu

ePayment devine PayU

ePayment devine PayU 123flori blogIncepand de astazi, ePayment isi schimba denumirea in PayU, trecand astfel in ultima etapa a procesului de rebranding demarat la mijlocul anului trecut, in urma includerii companiei in grupul PayU.
Am colaborat cu ePayment inca de la infiintarea 123Flori si suntem in continuare foarte multumiti de serviciile oferite de unul din cele mai frumoase start-up-uri din .ro.

Istoria ePayment incepe in iulie 2004 iar evolutia companiei a fost sustinuta de echipa dedicata si valoroasa adunata de Radu Georgescu sub umbrela GeCAD. Cu peste 1500 de clienti si peste 1.500.000 tranzactii, ePayment este liderul pietei de procesare carduri din Romania, iar anuntul integrarii in grupul PayU (MIH Allegro, parte a grupului Naspers) din Octombrie 2010 a venit ca o etapa naturala in dezvoltarea unui business de la nivelul de start-up la business international.

Salutam incheierea procesului de rebranding si asiguram clientii 123Flori ca standardele de calitate si securitate oferite de parteneriatul 123Flori – ePayment vor fi pastrate iar colaborarea cu grupul PayU va aduce un plus de versatilitate aducand in acelasi timp noi oportunitati de dezvoltare.

Leave a comment