Skip to content
Jan 25 / Mircea Scarlatescu

Tipuri de carduri acceptate la platile online din .ro

payu procesator carduri 123floriFie flori online fie orice alt tip de produse si servicii vandute online in Romania beneficiaza de avantajul de a putea fi platite din fata calculatorului, fie prin metode de plata gen PayPal fie prin folosirea unui card de debit sau credit.
La fel ca si in tarile ceva mai avansate ca metode de plata, si in Romania marea majoritate a platilor online cu cardul se realizeaza prin intermediul cardurilor Visa si Mastercard. In cazul 123Flori, cardurile Visa sau Mastercard aduc peste 90% din totalul comenzilor finalizate cu plata prin card. Prin procesatorul nostru de carduri PayU procesam atat aceste doua tipuri de carduri dar si carduri putin folosite in Romania precum American Express, JCB sau Diners Club International (unele dintre acestea necesita verificari aditionale).
De mentionat ca bancile din Romania ofera exlcusiv carduri Mastercard si Visa (in diferite versiuni) iar aceste doua tipuri de carduri sunt perfect securizate in cadrul platilor online inclusiv prin standardul 3DSecure.
Va reamintim ca din 23 Ianuarie procesatorul 123Flori pentru carduri online, ePayment, a devenit PayU!

Leave a comment