Skip to content
Apr 6 / Mircea Scarlatescu

Nunta, botez, corporate…

Iepurasul a fost darnic cu 123Flori anul acesta, cele trei proiecte pe care le pregatim de ceva timp sunt in sfarsit live:

  • Nunta.123Flori.ro va sta la dispozitie pentru tot ce inseamna aranjamente florale si lumanari de nunta. Pentru ca din ce in ce mai multe cereri de oferte pentru astfel de servicii sosesc direct pe 123Flori, un site care sa deserveasca exclusiv acest segment este binevenit. Gasiti aici idei pentru decoratiuni ale echipei noastre, dar si exemple de produse deja realizate cu diferite ocazii.
  • Botez.123Flori.ro completeaza oferta de flori pentru evenimente personale. Deja activi in ultimul an pe acest segment de piata, va oferim acum un site care aduce intr-un singur loc toata experienta noastra in domeniu.
  • Corporate.123Flori.ro prezinta oferta 123Flori pentru companii, prezentand idei pentru decoratiuni florale pentru spatii de birouri, sali de conferinta sau evenimente de PR.

Cele trei servicii sunt primele pentru care 123Flori.ro ofera si livrare in tara, functie de cereri si necesitati urmand a fi deschise si centre locale pentru deservirea clientilor.

Leave a comment