Skip to content
Dec 18 / Mircea Scarlatescu

Hai sa vindem flori impreuna!

Nu de putine ori am fost intrebat cat de bine merge business-ul de vanzare a florilor online si cat de usor este sa faci un astfel de magazin.
Raspunsurile mele au fost invariabile si clare: business-ul este unul foarte bun, cu potential, iar despre ce inseamna o florarie online am raspuns scurt: multa munca. Cred ca am speriat pe multi :)

florilabucuresti.ro widget: Detalii produs
Acum insa va ofer inca ceva, voua celor care vreti sa faceti si bani din online: hai sa vindem impreuna!
Incepand de astazi FloriLaBucuresti si 2Parale va ofera posibilitatea sa vindeti flori pe site-ul vostru fara un efort mai mare decat maxim 5 minute de programare.
Introducand un widget-ul 2Parale in codul vostru puteti avea acces la oferta curenta a florariei FloriLaBucuresti si puteti oferi vizitatorilor vostri ocazia de a comanda usor si rapid flori online. Noi suntem cei care se ocupa de buchete, relatia cu clientul, transport si livrare in cele mai bune conditii. Si evident va si platim pentru asta. Pentru fiecare comanda venita de pe site-ul vostru, aveti un comision de 10% platit odata ce clientul nostru are plata confirmata.

Cum functioneaza?

  • Tot ce aveti de facut este sa aveti un cont activ de afiliat in reteaua 2Parale, si sa aplicati la campania FloriLaBucuresti.ro din contul vostru pe 2Parale.ro. Puteti copia de acolo codul necesar pentru afisarea widgetului pe site-ul vostru.
  • Odata codul introdus, widgetul va afisa lista de produse disponibila, detaliile fiecarui produs (o scurta descriere, pret si o imagine) precum si un buton de comanda prin care vizitatorii vostri.
  • Noi onoram comanda, iar 10% din valoarea totala a comenzii vine catre voi in cel mai scurt timp. Fara nici o alta bataie de cap :)

Cum incep?
Pe 2Parale.ro va puteti inscrie, daca aveti nevoie de ajutor echipa va sta la dispozitie, iar daca din partea FloriLaBucuresti.ro aveti nevoie de detalii aditionale va stam la dispozitie.

Ce mai stati? Hai sa vindem flori impreuna!

PS. Q & A pentru afiliati aici

3 Comments

Leave a comment
  1. Radu Spineanu / Dec 18 2008

    Arata incredibil de misto widgetul combinat cu culorile FLB si acea imagine.

  2. Mircea Scarlatescu / Dec 18 2008

    @Radu Spineanu: Da, sa stii ca da.

Trackbacks and Pingbacks

  1. Nu vreti sa vindeti flori cu mine? » Mircea Scarlatescu

Leave a comment