Skip to content
Nov 8 / Mircea Scarlatescu

Florile de la E-mariage Fest (toamna 2010)…

Piata Constitutiei a gazduit (in week-end-ul ce tocmai s-a incheiat) primul targ de nunti pentru sezonul 2011, am fost in vizita sa vedem ce putem concluziona din punct de vedere al florilor si nu numai, alegerile fotografului de ocazie le aveti putin mai jos (cele mai interesante, cel putin).Cateva remarci, pe scurt:

  • Toate ofertele sunt “de criza”. Semn ca termenul incepe sa ne placa :P. Ce facem cand trecem pe crestere? Punem oferte “de crestere”?
  • Daca anii trecuti rochiile de mireasa erau omniprezente, acum locatiile si agentiile de organizare pareau sa fie mai numeroase. Semn ca nu mai alearga clientii dupa locatii ci locatiile dupa clienti. Ceea ce e perfect normal.
  • Desi toate agentiile ofera “aranjamente florale cele mai frumoase”, putine lucruri deosebite expuse. Si doar doua florarii prezente. Subiectivi fiind, va recomandam sa lucrati cu florarii consacrate cand e vorba de flori de nunta, pentru a evita surprizele. Stim noi pe cineva :)
  • “Aproape de Bucuresti” inseamna aproape orice acum din punct de vedere al locatiilor de nunta. Probabil in 2-3 ani va insemna Ploiesti :)

Cine dintre voi a mai ajuns acolo? Pareri? Si mai ales, cand aveti nunta :) ?


Leave a comment